top of page
6.png
google-play-store-8-1-73-apk_edited.png
Het kan ook jou gebeuren. Er ontstaat
een
situatie dat je een medewerker moet ontslaan...

Het kan gebeuren dat je in bepaalde tijden en situaties één of meerdere medewerkers moet ontslaan. Je bent dan verplicht om de medewerkers een transitievergoeding te betalen. 

Bij Risikoloos neem je automatisch deel aan de collectieve ontslagvoorziening. Dit betekent dat je zowel financieel als juridisch wordt ontzorgd bij omstandigheden die een ontslag blijken te rechtvaardigen, door veranderende marktomstandigheden, onwerkbare situaties met een medewerker of bij het wegvallen van een functie in je bedrijf. De voorwaarden van de ontslag en transitievergoeding voorziening vind je terug in de overeenkomst met Risikoloos.

De Risikoloos ontslagvoorziening is een sociaal en collectief product. Het zorgt voor de medewerkers en biedt jou als ondernemer de mogelijkheid te ondernemen met een goed gevoel. 

  • Risikoloos ontslagvoorziening

  • Slechts één jaar inlooptijd

  • Transitievergoeding ook in voorziening!

  • Billijke vergoedingen (opgelegd door de rechter) o.a. bij ernstige verwijtbaarheid zijn uitgesloten van het ontslagfonds en blijven altijd voor rekening en risico van de werkgever zelf. 

  • Het gebruik van de ontslagvoorziening is beperkt tot maximaal 1% van de medewerkers per jaar met een minimum van één medewerker per jaar.

Goed werkgeverschap, een fluitje van een cent!

 

bottom of page