top of page
3.png
google-play-store-8-1-73-apk_edited.png
LOONADMINISTRATIE, VERZUIMVERZEKERING, ONTSLAGVOORZIENING EN DE LOONBELASTINGEN OP ÉÉN OVERZICHTELIJKE VOORSCHOTNOTA ÉN TEGEN EEN SCHERP TARIEF!
Bij verloning zie je vaak door de bomen het bos niet meer! Pensioenbetalingen, loonheffingen, sociale premies, werkgeverslasten, verzekeringen en arboverplichtingen; het is slechts een greep uit de vele zaken waarmee je als ondernemer te maken krijgt. Dat is met RISIKOloos verleden tijd. 

RISIKOloos regelt het allemaal voor jou als werkgever. En dat alles ook nog eens op één overzichtelijke nota. Deze wordt gecontroleerd door de accountant zodat u altijd de juiste bedragen op tijd betaald. 
RISIKOLOOS VERLONEN IS GEMAKKELIJK IN GEBRUIK, ALTIJD EEN JUISTE EN TIJDIGE VERLONING EN ALLE MEDEWERKERS BLIJVEN GEWOON BIJ JOU IN DIENST.
Risikoloos is jouw loonburo! Wij zorgen voor een foutloze verloning van al je medewerkers. 
Naast de volledige loonadministratie ben je automatisch aangesloten bij onze arbodienst en zijn je medewerkers goed verzekerd voor ziekteverzuim. Ook is er een voorziening voor transitievergoeding en ontslag zodat er bij onvoorzien omstandigheden ruimte is voor juridische bijstand door Risikoloos. 


Het aanmelden van medewerkers, maken van arbeidscontracten, doen van ziek- en betermeldingen, verwerken van uren, inzien van loonstrookjes en accorderen van betalingen gaat kinderlijk éénvoudig in de app van Risikoloos. 

Goed werkgeverschap, een fluitje van een cent!


 

Partners en leveranciers

bottom of page